;

Planera för hållbar källsortering

TMF (Trä- och Möbelföretagen) har satt upp riktlinjer för hur källsortering bör planeras in i nyproduktion. IMA har lösningar som uppfyller kraven.

Så här uppfyller du TMF´s riktlinjer för planering av källsortering i nyproduktion av bostäder.

 

LÄGENHET UPP TILL 55 KVM (1-2 PERSONER)

Här rekommenderar TMF 2 källsorteringskärl på minst 20 liter totalt i kök samt 2 extrakällsorteringskärl på minst 20 liter totalt för fri placering i bostaden i exempelvis städskåp eller annan förvaring.

 

Med en källsortering i 600-bredd från IMA får du alltid totalt 44,5 l i skåpet under diskbänken. De innehåller alla vår hink HERO för matavfall.

 

LÄGENHET ÖVER 55 KVM (3-6 PERSONER)

Här rekommenderar TMF 4 källsorteringskärl på minst 30 liter totalt i kök samt 4 extrakällsorteringskärl på minst 30 liter totalt för fri placering i bostaden i exempelvis städskåp eller annan förvaring.

 

Med en källsortering i 800-bredd från IMA får du alltid totalt 60,3 l i skåpet under diskbänken. De innehåller alla vår hink HERO för matavfall.

 

SE FLER NYHETER

 • IMA Ecovadissilver

  20 november 2023

  SILVERMEDALJ AV ECOVADIS!

  IMA har tilldelats silvermedalj av EcoVadis för vårt hållbarhetsarbete så här långt. Vi är mycket glada över att kunna använda EcoVadis som plattform för vårt samverkan och förbättringsarbete inom hållbarhet.

  LÄS MER
 • Wood Some 1200X627 Linked En

  22 augusti 2023

  Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

  IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

  LÄS MER
 • DSC5344 Kopiera (1)

  09 maj 2023

  Idag öppnar Interzum

  Idag öppnar Interzum, världens ledande industrimässa för möbel- och inredningsbranschen, dörrarna för besökare från hela världen.

  LÄS MER

Vi skulle gärna komma i kontakt med dig.


Använd gärna detta formulär och skicka ett meddelande eller en fråga till oss. Eller kontakta vår försäljningsansvarig för Sverige.

Namn
E-post
Meddelande