;

IMA lanserar ECO

Alla våra källsorteringslösningar som inkluderar matavfallshinken HERO är en del av vårt ECO-sortiment - lösningar som hjälper människor att samla in matavfall.

Matavfallshinken HERO har funnits på marknaden i flera år nu och är ett populärt inslag i flera av våra lösningar. Nu har vi tagit nästa steg genom att inkludera HERO i en stor del av vårt sortiment av avfallslösningar – lösningar som vi kallar ECO.

 

Vi gjorde detta som en del av vårt arbete med att hjälpa köksindustrin att anpassa sig till den nya EU-lagstiftningen att alla länder måste samla in sitt matavfall. Genom att inkluderaHERO ser vi till att varje hushåll som får våra källsorteringslösningar har rätt utrustning för att samla in sitt matavfall på bästa sätt.

 

Samtidigt introducerar vi vår nya låga version av HERO. En hink som passar alla våra lösningar för låga lådor.

SE FLER NYHETER

  • IMA Ecovadissilver

    20 november 2023

    SILVERMEDALJ AV ECOVADIS!

    IMA har tilldelats silvermedalj av EcoVadis för vårt hållbarhetsarbete så här långt. Vi är mycket glada över att kunna använda EcoVadis som plattform för vårt samverkan och förbättringsarbete inom hållbarhet.

    LÄS MER
  • Wood Some 1200X627 Linked En

    22 augusti 2023

    Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

    IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

    LÄS MER
  • DSC5344 Kopiera (1)

    09 maj 2023

    Idag öppnar Interzum

    Idag öppnar Interzum, världens ledande industrimässa för möbel- och inredningsbranschen, dörrarna för besökare från hela världen.

    LÄS MER