;

PARTNER TILL KÖKSINDUSTRIN

IMA är ett svenskt företag och en av de största tillverkarna av källsorteringslösningar i Skandinavien. Flexibla lösningar som passar alla köksvarumärken i Europa. Vi har en passion för intelligent, funktionell och vacker förvaring som har lett till ett brett sortiment av lösningar för kök, städskåp och garderober.

Färg, material och form är noggrant utvalt för att ge användarna hållbara, smidiga och vackra förvaringslösningar. Vi bygger vår produktutveckling på ett systemtänk och vi kombinerar ett egenproducerat urval av produkter med ett sortiment från starka varumärken från Europa. Vi är en skicklig producent och partner till köksindustrin på flera europeiska marknader.

 

NYHETER

 • IMG 4087

  14 maj 2024

  Välkommen Beslagteknikk - vår nya partner i Norge

  I vår inleds ett nytt spännande samarbete för IMA. Med framgångsrika Beslagsteknikk som precis som vi har ett stort fokus på köksindustrin och deras behov.

  LÄS MER
 • IMA Logo 3

  14 maj 2024

  Fin utmärkelse för vår logotyp

  Förra året tog vi ett fantastiskt beslut att anlita Bedow Stockholm för att utforma vår nya varumärkesplattform och logotyp. Det är otroligt roligt att se att vår uppskattning för deras arbete delas av andra! "Certificate of Typographic Excellence" från TDC

  LÄS MER
 • IMG 2663

  05 maj 2024

  Vi har stängt följande dagar

  Våren och sommaren 2024 har vi stängt följande dagar på grunda v helger och semester.

  LÄS MER
 • Alla nyheter

 

Se vår senaste katalog.

SE KATALOG

UTVECKLAR STANDARDEN

Sverige har länge varit en föregångare när det gäller hushåll som tar hand om sitt avfall, sortering och återvinning. Detta har inspirerat oss i vårt arbete för att göra sortering av avfall lätt och hanterbar. Nu har hela världen insett hur viktigt detta är och olika former av federala krav och lagstiftning kommer på plats.

År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall. Detta är en liten revolution i vår bransch eftersom det påverkar hur vi utvecklar köksinredningar och förvaringslösningar. IMA har samarbetat med olika nationella föreningar inom avfallshantering för att försöka hitta en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är vår egen HERO. En ventilerad fack specialiserad på att samla in matavfall.

OM HERO