;

VI SKAPAR LÖSNINGAR FÖR FÖRVARING

PARTNER TILL KÖKSINDUSTRIN

IMA är ett svenskt företag och en av de största tillverkarna av källsorteringslösningar i Skandinavien. Flexibla lösningar som passar alla köksvarumärken i Europa. Vi har en passion för intelligent, funktionell och vacker förvaring som har lett till ett brett sortiment av lösningar för kök, städskåp och garderober.

Färg, material och form är noggrant utvalt för att ge användarna hållbara, smidiga och vackra förvaringslösningar. Vi bygger vår produktutveckling på ett systemtänk och vi kombinerar ett egenproducerat urval av produkter med ett sortiment från starka varumärken från Europa. Vi är en skicklig producent och partner till köksindustrin på flera europeiska marknader.

 

 • DSC5344 Kopiera (1)
  16 feb

  Möt oss på Interzum i maj

  Det är fyra år sedan sist så vi ser fram emot att få uppleva Interzum live igen.

 • Dsc5720kopia
  16 feb

  Ny VD

  Anders Vingeborn lämnar över VD-posten för IMA till Sara Brodin Söderlund för att nu fokusera helt på företagets expansion på exportmarknaden. En satsning som har vuxit fram och en förändring som är ett naturligt steg i den utveckling IMA har haft de senaste åren.

 • DSC3144
  12 dec

  Öppettider Jul & Nyår

  Kära kunder, det börjar stunda mot jul och nyår och för att ni ska kunna planera ert arbete på bästa möjliga sätt vill vi här med informera er om våra öppettider.

 • Alla nyheter

SKAPAR ALTERNATIV FÖR DIG

 

Vi har en stark övertygelse om att svara på de behov som våra kunder uttrycker. Det handlar främst om att skapa alternativ och lösa utmaningar som våra kunder står inför. Den värld som vi verkar i består huvudsakligen av tre viktiga grupper.

INDUSTRIN

Först köksindustrin. IMA har utvecklats tillsammans med dessa företag och vi har blivit experter på att tänka systematiskt. Det handlar egentligen om att skapa så många alternativ som möjligt och använda så få komponenter som vi kan.

SAMHÄLLET

För det andra ser vi ökande krav från föreningar och lagstiftningsgrupper när det gäller att ta hand om avfall. Våra produkter måste underlätta återvinning. För miljöns skull och vår framtida hållbarhet.

MÄNNISKORNA

Och sist, slutkunden. Att använda våra lösningar måste vara bekvämt, tidsbesparande och göra insidan av människors hem mer organiserad. Färger, material och texturer väljs noggrant för att ge användarna uthållighet, användbarhet och skönhet.

UTVECKLAR STANDARDEN

Sverige har länge varit en föregångare när det gäller hushåll som tar hand om sitt avfall, sortering och återvinning. Detta har inspirerat oss i vårt arbete för att göra sortering av avfall lätt och hanterbar. Nu har hela världen insett hur viktigt detta är och olika former av federala krav och lagstiftning kommer på plats.

År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall. Detta är en liten revolution i vår bransch eftersom det påverkar hur vi utvecklar köksinredningar och förvaringslösningar. IMA har samarbetat med olika nationella föreningar inom avfallshantering för att försöka hitta en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är vår egen HERO. En ventilerad fack specialiserad på att samla in matavfall.

OM HERO

Vi skulle gärna komma i kontakt med dig.


Använd gärna detta formulär och skicka ett meddelande eller en fråga till oss. Eller kontakta vår försäljningsansvarig för Sverige.

Mathias Petersson
Försäljning Sverige

E-post: mp@ima.se
Telefon: +46 370 994 58
Mobiltelefon: +46 703 221395