;

PARTNER TILL KÖKSINDUSTRIN

IMA är ett svenskt företag och en av de största tillverkarna av källsorteringslösningar i Skandinavien. Flexibla lösningar som passar alla köksvarumärken i Europa. Vi har en passion för intelligent, funktionell och vacker förvaring som har lett till ett brett sortiment av lösningar för kök, städskåp och garderober.

Färg, material och form är noggrant utvalt för att ge användarna hållbara, smidiga och vackra förvaringslösningar. Vi bygger vår produktutveckling på ett systemtänk och vi kombinerar ett egenproducerat urval av produkter med ett sortiment från starka varumärken från Europa. Vi är en skicklig producent och partner till köksindustrin på flera europeiska marknader.

 

NYHETER

 • IMA Ecovadissilver

  20 november 2023

  SILVERMEDALJ AV ECOVADIS!

  IMA har tilldelats silvermedalj av EcoVadis för vårt hållbarhetsarbete så här långt. Vi är mycket glada över att kunna använda EcoVadis som plattform för vårt samverkan och förbättringsarbete inom hållbarhet.

  LÄS MER
 • Wood Some 1200X627 Linked En

  22 augusti 2023

  Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

  IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

  LÄS MER
 • DSC5344 Kopiera (1)

  09 maj 2023

  Idag öppnar Interzum

  Idag öppnar Interzum, världens ledande industrimässa för möbel- och inredningsbranschen, dörrarna för besökare från hela världen.

  LÄS MER
 • Alla nyheter

 

Se vår senaste katalog.

SE KATALOG

UTVECKLAR STANDARDEN

Sverige har länge varit en föregångare när det gäller hushåll som tar hand om sitt avfall, sortering och återvinning. Detta har inspirerat oss i vårt arbete för att göra sortering av avfall lätt och hanterbar. Nu har hela världen insett hur viktigt detta är och olika former av federala krav och lagstiftning kommer på plats.

År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall. Detta är en liten revolution i vår bransch eftersom det påverkar hur vi utvecklar köksinredningar och förvaringslösningar. IMA har samarbetat med olika nationella föreningar inom avfallshantering för att försöka hitta en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är vår egen HERO. En ventilerad fack specialiserad på att samla in matavfall.

OM HERO