;

Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023. Det är första gången mässan genomförs sedan 2019 och vi är stolta över att HTF Group har valt IMA som ett av de utvalda varumärkena i sin monter, vilket speglar vårt starka partnerskap.

Wood Fair är en branschmässa, liknande Trä & Teknik i Sverige och det är en mycket bra plattform för oss att träffa våra befintliga kunder och knyta nya kontakter på den finska marknaden. Finland är en viktig marknad för IMA och att vidareutveckla vår närvaro tillsammans med HTF Group är högt prioriterat.

HTF Group grundades i början av 2010-talet, med visionen att återföra Helatukku Finland Oy under finskt ägande. Sedan dess har HTF Group utökat sin portfölj genom att förvärva systerbolag och förvandlats till en levande gemenskap av företag som erbjuder innovativa breda lösningar inom belysning och inredning.

Vi ser fram emot Wood Fair och chansen att träffa våra kunder och nya kontakter i Jyväskylä.

Wood2023 1080X1080

SE FLER NYHETER

 • IMG 4087

  14 maj 2024

  Välkommen Beslagteknikk - vår nya partner i Norge

  I vår inleds ett nytt spännande samarbete för IMA. Med framgångsrika Beslagsteknikk som precis som vi har ett stort fokus på köksindustrin och deras behov.

  LÄS MER
 • IMA Logo 3

  14 maj 2024

  Fin utmärkelse för vår logotyp

  Förra året tog vi ett fantastiskt beslut att anlita Bedow Stockholm för att utforma vår nya varumärkesplattform och logotyp. Det är otroligt roligt att se att vår uppskattning för deras arbete delas av andra! "Certificate of Typographic Excellence" från TDC

  LÄS MER
 • IMG 2663

  05 maj 2024

  Vi har stängt följande dagar

  Våren och sommaren 2024 har vi stängt följande dagar på grunda v helger och semester.

  LÄS MER