;

Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023. Det är första gången mässan genomförs sedan 2019 och vi är stolta över att HTF Group har valt IMA som ett av de utvalda varumärkena i sin monter, vilket speglar vårt starka partnerskap.

Wood Fair är en branschmässa, liknande Trä & Teknik i Sverige och det är en mycket bra plattform för oss att träffa våra befintliga kunder och knyta nya kontakter på den finska marknaden. Finland är en viktig marknad för IMA och att vidareutveckla vår närvaro tillsammans med HTF Group är högt prioriterat.

HTF Group grundades i början av 2010-talet, med visionen att återföra Helatukku Finland Oy under finskt ägande. Sedan dess har HTF Group utökat sin portfölj genom att förvärva systerbolag och förvandlats till en levande gemenskap av företag som erbjuder innovativa breda lösningar inom belysning och inredning.

Vi ser fram emot Wood Fair och chansen att träffa våra kunder och nya kontakter i Jyväskylä.

Wood2023 1080X1080

SE FLER NYHETER

 • IMA Ecovadissilver

  20 november 2023

  SILVERMEDALJ AV ECOVADIS!

  IMA har tilldelats silvermedalj av EcoVadis för vårt hållbarhetsarbete så här långt. Vi är mycket glada över att kunna använda EcoVadis som plattform för vårt samverkan och förbättringsarbete inom hållbarhet.

  LÄS MER
 • Wood Some 1200X627 Linked En

  22 augusti 2023

  Möt oss på Wood Fair, Jyväskylä

  IMA kommer tillsammans med vår partner HTF Group, att delta på Wood Fair i Jyväskylä, Finland, 6-8 september 2023.

  LÄS MER
 • DSC5344 Kopiera (1)

  09 maj 2023

  Idag öppnar Interzum

  Idag öppnar Interzum, världens ledande industrimässa för möbel- och inredningsbranschen, dörrarna för besökare från hela världen.

  LÄS MER