;

Vi har en ny partner på en ny marknad - Belgien!

Som en del i vår expansion på den europeiska marknaden är vi glada att berätta att IMA nu har en utvald partner i Belgien - Du Pont. Vi startade arbetet med att lära känna varandra för nästan ett år sedan och nu finns vi representerade av detta fina företag på den belgiska marknaden.

Att erbjuda smarta avfallslösningar till köksindustrin är vår främsta uppgift och är också en del av Du Ponts. Vårt breda utbud av produkter till både skåp med gångjärnsdörrar och till lådor passar bra in i Du Ponts sortiment och ger dem en stor möjlighet att hjälpa producenterna i Belgien att inkludera rätt källsorteringslösningar i deras kök, till deras kunder.

"Som BLUM-distributör på den belgiska marknaden är vi ständigt på jakt efter innovativa, högkvalitativa produkter till våra kunder: tillverkare av kök, badrum och inredning. Under processen att välja produkter för vår marknad uppskattade vi mycket den öppna och konstruktiva kommunikationen med IMA för att utveckla vårt eget sortiment av IMA-avfallslösningar." Alain Leyssens, Du Pont.

Vi är stolta över att nu vara en del av Du Ponts familj av starka varumärken och att vara närvarande på den belgiska marknaden.

SE FLER NYHETER

 • IMG 4087

  14 maj 2024

  Välkommen Beslagteknikk - vår nya partner i Norge

  I vår inleds ett nytt spännande samarbete för IMA. Med framgångsrika Beslagsteknikk som precis som vi har ett stort fokus på köksindustrin och deras behov.

  LÄS MER
 • IMA Logo 3

  14 maj 2024

  Fin utmärkelse för vår logotyp

  Förra året tog vi ett fantastiskt beslut att anlita Bedow Stockholm för att utforma vår nya varumärkesplattform och logotyp. Det är otroligt roligt att se att vår uppskattning för deras arbete delas av andra! "Certificate of Typographic Excellence" från TDC

  LÄS MER
 • IMG 2663

  05 maj 2024

  Vi har stängt följande dagar

  Våren och sommaren 2024 har vi stängt följande dagar på grunda v helger och semester.

  LÄS MER