;

Välkommen Beslagteknikk - vår nya partner i Norge

I vår inleds ett nytt spännande samarbete för IMA. Med framgångsrika Beslagsteknikk som precis som vi har ett stort fokus på köksindustrin och deras behov.

IMA har sedan många år samarbetat med Nibu AS kring försäljning av våra produkter på den norska marknaden. Vi har uppskattat Nibu mycket genom åren, både i hur de representerat oss och hur de hjälpt oss att nå ut med vårt sortiment till viktiga delar av marknaden.

 

På de marknader där IMA finns representerade har vi historiskt haft stora framgångar genom ett nära samarbete med en partner till industrin som ger oss exklusivitet i någon form. Det vill säga där våra produkter står i fokus inom speciellt inom segmentet källsortering. Av den anledningen har vi beslutat oss för att inleda ett nytt partnerskap i Norge med Beslagteknikk AS.

 

Både IMA och Belslagsteknikk har en fin utveckling och framgång mot köksindustrin och våra arbetssätt och produktutveckling har fört våra verksamheter närmare varandra. Beslagsteknikk´s stora fokus på och kunskap inom Blum kökslådor tillför ett stort värde till våra källsorteringslösningar. Båda bolagen har stort fokus på köksindustrin och det är här vi vill fortsätta utvecklas tillsammans.

 

Beslagsteknikk kommer att erbjuda delar av IMA´s sortiment med fokus på källsortering och vi har stor tro på vår möjlighet att stärka Beslagsteknikks portfölj av fina produkter och starka varumärken.

 

Nibu kommer att fortsatt sälja IMA´s produkter precis som tidigare.

 

14-15 maj finns vi på plats på Beslagteknikks Fagmesse 2024 där vi visar vårt sortiment och möter våra kunder på den norska marknaden.

IMG 4082 (1)

SE FLER NYHETER

 • IMG 4087

  14 maj 2024

  Välkommen Beslagteknikk - vår nya partner i Norge

  I vår inleds ett nytt spännande samarbete för IMA. Med framgångsrika Beslagsteknikk som precis som vi har ett stort fokus på köksindustrin och deras behov.

  LÄS MER
 • IMA Logo 3

  14 maj 2024

  Fin utmärkelse för vår logotyp

  Förra året tog vi ett fantastiskt beslut att anlita Bedow Stockholm för att utforma vår nya varumärkesplattform och logotyp. Det är otroligt roligt att se att vår uppskattning för deras arbete delas av andra! "Certificate of Typographic Excellence" från TDC

  LÄS MER
 • IMG 2663

  05 maj 2024

  Vi har stängt följande dagar

  Våren och sommaren 2024 har vi stängt följande dagar på grunda v helger och semester.

  LÄS MER